Lucie Talmanová: Příjmení miminka? Neřeknu! Topolánek chce být přímo u porodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lucie Talmanová: Příjmení miminka? Neřeknu! Topolánek chce být přímo u porodu!

Lucie Talmanová
Lucie Talmanová (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Termín porodu Lucie Talmanové (39), milenky premiéra Mirka Topolánka, se nezadržitelně blíží.

Termín porodu Lucie Talmanové (39), milenky premiéra Mirka Topolánka, se nezadržitelně blíží.

„Termín určený lékaři je na sv. Annu (26. července). Jméno je ve fázi užšího výběru, ale rozhodne okamžik, kdy svého syna poprvé uvidím,“ řekla v online rozhovoru na serveru iDnes.cz Talmanová. Příjmení svého miminka prozradit nechtěla.

Na mateřské chce být jen šest týdnů, po dobu parlamentních prázdnin. A porodné prý věnuje tomu, kdo ho potřebuje více. A stráví i tatínek nějaký čas na mateřské dovolené? „Vzhledem k pracovnímu vytížení tatínka je to málo pravděpodobné,“ řekla Talmanová. Topolánek také bude u porodu. „Bylo to jeho velké přání. Na miminko se moc těší,“ řekla deníku Aha! Talmanová. A nebojí se, že ji Topolánek opustí, když už to jednou udělal své manželce Pavle? „Nikdo z nás neví, co ho v životě potká. Naučila jsem se spoléhat především sama na sebe, a když to dokážete, dodá vám to obrovskou sílu. Vše ostatní je potom jenom radost,“ tvrdí Talmanová, které bude s péčí o dítě pomáhat maminka a zřejmě i chůva.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.