Paroubek žongloval s míčem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Paroubek žongloval s míčem

Paroubek doslova kouzlil s míčem.
Paroubek doslova kouzlil s míčem.

HODONÍN – Góóóól! Radoval se z vítězství své strany nad slovenskou vládní stranou Směr šéf ČSSD Jiří Paroubek. Oba týmy se včera odpoledne utkaly v Hodoníně na již druhém přátelském utkání.


Paroubek si sice navlékl fotbalový dres, ale celý zápas sledoval jen z lavičky. Pak ale předvedl své fotbalové umění a žongloval s míčem. „Doby, kdy jsem byl téměř denně na hřišti, jsou dávno pryč. Před necelými dvěma lety jsem si natáhl sval a tím jsem ukončil svou fotbalovou činnost,“ řekl Paroubek, který v mládí hrál za Dynamo Žižkov. Tým ČSSD měl nad fotbalisty Směru jednoznačnou převahu a nakonec je převálcoval vítězstvím 5:1. „Ani jsem nemusel nastupovat,“ pochvaloval si výsledek Paroubek a šel se občerstvit pivem a párkem. Zápasu se také zúčastnili místopředsedové Bohumil Sobotka a Zdeněk Škromach, kteří dali přednost pivu před fotbalem. Na hřišti naopak zářil exministr Karel Březina, bývalý manžel spisovatelky Báry Nesvadbové. Premiér a předseda Směru Robert Fico se ze zápasu omluvil.


Autor: (vjn)
Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.