Feťák jel přes obrubník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Feťák jel přes obrubník!

Řidič (úplně vlevo) zběsilou jízdou v centru Prahy ohrožoval ostatní vozy.
Řidič (úplně vlevo) zběsilou jízdou v centru Prahy ohrožoval ostatní vozy. (Foto PČR)

Sedl za volant zdrogovaný, a když se ho snažila zastavit policie, začal ujíždět. Dařilo se mu, pak udělal řidič (38) chybu. Nedokázal odbočit, jak byl »sjetý«.

Mazdy, která nesplňuje technickou, si policisté všimli v Praze u Národního divadla. Chtěli řidiče zkontrolovat, ten ale začal ujíždět! Kdyby nezmatkoval, možná by se mu to i povedlo. Na křižovatce v Radlické mohl odbočit vpravo nebo vlevo, ale rozjel se rovně, kam žádná cesta nevedla. „S autem přeskákal dělící ostrůvky a zastavil o obrubník,“ popsal včera policista Tomáš Hulan. Šofér se v autě zamkl, hlídka tak musela rozbít okénka, aby se k němu dostala. Pak si hříšník zalehl ruce, aby nemohl dostat pouta. „Policisté nakonec museli použít taser,“ doplnil Hulan. Proč prchal? Řidič byl pod vlivem extáze, pervitinu, a ještě měl dva zákazy řízení. Hrozí mu až tři roky za mřížemi. 

Přeskákal ostrůvky a zastavil o obrubník.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.