Pilot přežil pád skrz dráty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pilot přežil pád skrz dráty!

Pilot přežil pád skrz dráty!
Pilot přežil pád skrz dráty! (Reprofoto YouTube.com)

To si tak čekáte, až vám na semaforu padne zelená, a najednou koukáte, jak to přímo před vámi »zapichuje« letadlo do země a silnice i auta mizí v plamenech!

Přesně takový zážitek si odnesli řidiči projíždějící městem Mukilteo ve Washingtonu. Zničehonic se totiž před nimi objevilo malé jednomotorové letadlo, které proletělo dráty elektrického vedení a následně se změnilo v ohnivou kouli!
Letadlo podle vyšetřovatelů pilotoval muž (30) z Oregonu. Když zjistil, že jeho stroj ztrácí výkon, snažil se s ním okamžitě přistát, ale už nedokázal nadletět elektrické vedení. Jako zázrakem se však jemu ani spolucestujícímu nic nestalo! „Vypadá to, že pilot odvedl fakt dobrou práci,“ citovala média Rona Cohena, jednoho ze svědků. A za pravdu mu dává i policie: „Několik aut bylo vážně poškozeno, naštěstí se ale nehoda obešla jen se dvěma lehce zraněnými.“

Pilot přežil pád skrz dráty!

Na video z Washingtonu se můžete podívat zde:

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.