Z okna visel vysílený chlap: Opilý zapomněl, že je ve 3. patře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Z okna visel vysílený chlap: Opilý zapomněl, že je ve 3. patře!

Bytový dům v Bohumíně.
Bytový dům v Bohumíně. ( Ilustrační foto Karel Janeček)

Tahali, tahali, vytáhnout nemohli... Pohádku o veliké řepě připomínal policejní zákrok v Bohumíně. Jen místo řepy tahali policisté z okna chlapa. 

Policisty kolem půl druhé v noci zalarmovala vyděšená žena. „Její přítel visel hluboko překloněný přes parapet okna ve 3. patře. Za ruce ho držel jiný muž a křičel, že už nemůže,“ popsala situaci policejní mluvčí Zlatuše Viačková.
Policista, který jako první přiběhl na místo, chytil visícího vysíleného zoufalce za jednu ruku, druhý muž za druhou. Vytáhnout ho nedokázali. Pak je vystřídala další policejní hlídka. Také neuspěla, a tak se opět prohodily. „Jeden z policistů vylezl na parapet a muže zafixoval v podpaží lanem,“ dodala mluvčí.

Na místo přijeli i hasiči. Společně s policisty pak muže dostali zpět na nohy. Trojice (28 až 37 let) nakonec objasnila, že večer popíjeli, a když se muži chtěli jít pobavit ven, žena byt zamkla. Její přítel se tedy rozhodl odejít oknem a neuvědomil si, že jsou ve třetím patře.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.