Chudák holka! Znásilnil ji učitel, pak teprve přišel šok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chudák holka! Znásilnil ji učitel, pak teprve přišel šok!

Hayley připravil o panenství učitel...
Hayley připravil o panenství učitel... (Ilustrační foto: Profimedia)

Hayley McGregor zažila v den svých jednadvacátých narozenin naprostý šok. Její rodiče pro ni naplánovali velkolepou oslavu, pozvali dokonce jednoho z jejích bývalých učitelů Andrewa Willsona, jako komika. Jenže když ho dívka spatřila, zmrazila ji hrůza. V patnácti letech ji totiž připravil o panenství a samozřejmě proti její vůli…

Podle deníku Mirror bylo Andrewovi 25 let, když začal učit na škole, kde studovala Hayley. Tehdy bylo dívce 13 a navštěvovala jeho hodiny herectví. Potom se učitel spřátelil s jejími rodiči, aby ji mohl stále obtěžovat, i když začal učit na jiné škole. Rodina se za ním dokonce vypravila na návštěvu a právě tehdy, když její rodiče spali, navštívil její ložnici a připravil Hayley o panenství. Tehdy dívce tvrdil, že až jí bude osmnáct, rozvede se a ožení se s ní.

„Moje 21. narozeniny byly mojí noční můrou. První osoba, kterou jsem spatřila při vstupu, byl právě on. Díval se na mě, Jako bych stále byla školačka. Naskakovala mi z něj husí kůže,“ prozradila dnes už šestatřicetiletá žena. „Trvalo mi dlouho, než jsem si uvědomila, že mě zneužil. Vymýval mi mozek. Jednou mě dokonce zneužil ve své kanceláři, i když věděl, že někdo může přijít,“ svěřila Hayley.

Zážitek pro ni byl natolik traumatizující, že dlouhých dvacet let trpěla depresemi, dokonce propadla alkoholu a pokusila se o sebevraždu. Nakonec se stala učitelkou herectví a svůj smutný příběh zveřejnila, aby ukázala, že i sexuální zneužívání dětí má různé podoby.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.