Ruský policajt uřezával hlavy a prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ruský policajt uřezával hlavy a prsa!

Jevgenij Čaplinskij nyní
Jevgenij Čaplinskij nyní (Foto The Siberian Times)

Byl to dobrosrdečný a obětavý chlap. Když ho z těch zvěrstev obvinili, nikdo tomu nemohl uvěřit. Tak hovoří sousedé a známí o bývalém ruském policajtovi Jevgeniji Čaplinském (52), který má dle prokuratury na svědomí 19 brutálně zavražděných prostitutek.

A není divu, že muž, který získal přezdívku sibiřský Jack Rozparovač, měl takovou reputaci. Je ženatý s místní prominentní zubařkou, vychovávali spolu dvě dospívající dcery, manželé byli tzv. oporou celé komunity.
Mimo rodinu byl však Čaplinskij lidskou bestií, která unášela prostitutky z nechvalně známé novosibirské ulice plné barů a ilegálních nevěstinců a odvážela je hluboko do sibiřských lesů, kde na nich vykonávala satanistické rituály. Nakonec obětem vždy uřezal prsa a hlavy!

Nezměnitelný
Nyní ho čeká proces. Z obžaloby vyplynulo, že v letech 1998 až 2000, kdy už nenosil uniformu, ale živil se jako taxikář, zavraždil 19 dívek. Ostatky některých z nich se nikdy nenašly, ostatní mrtvoly byly zohavené. Prostitutky musely před smrtí hrozně trpět, protože Rozparovač jim do těla nožem vyřezával satanistické symboly. Čuplinského zatkli až na základě shody DNA poté, co policie postupně vyslechla okolo 8000 podezřelých. „Musíte to pochopit. Maniak jako on nikdy nemůže změnit svou povahu,“ řekla nakonec manželka sériového vraha listu The Siberian Times.

Čaplinskij se stále ještě plně ke svým zločinům nepřiznal. Tvrdí, že jeho DNA se na prostitutky mohlo dostat v době, kdy je jako policista hojně využíval jako své informátorky.

Zakletý region?
Jde už o druhého sériového vraha v oblasti, který pracoval u policie. V roce 2015 byl v Angarsku souzen Michail Popkov, známý pod přezdívkou Vlkodlak, za vraždy 22 žen. Před soud ale nyní půjde ještě jednou, za mřížemi totiž postupně přiznal vraždy dalších 80 žen!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.