Nebezpečný lupič na útěku: Dej kabelku, nebo seš mrtvá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nebezpečný lupič na útěku: Dej kabelku, nebo seš mrtvá!

Znáte muže na fotografii? Pak okamžitě volejte na linku 158.
Znáte muže na fotografii? Pak okamžitě volejte na linku 158. (Foto: PČR)

Vyzbrojený rozbitou lahví od piva se vydal do pražské podzemky a dva lidi vyděsil k smrti. Nebezpečný lupič, který se pokusil své oběti okrást, je na útěku. Pomozte ho najít.

Chlap vstoupil v pondělí před půl šestou ráno do stanice metra Nádraží Holešovice a přiskočil zezadu k nic netušící ženě, která jela do práce. Jakmile stál za ní, ucítila na krku něco ostrého. To jí lupič přiložil k hrdlu střep z pivní lahve se slovy: „Dej sem kabelku, nebo seš mrtvá.“

Skočila do vozu
Vyděšená cestující se nezmohla na sebemenší odpor. „Jediné, co udělala, bylo, že rychle nastoupila do soupravy, která právě přijela do stanice,“ popsal Tomáš Hulan z pražské policie.

Druhé přepadení
Útočník ještě chvíli postál na místě, pak nastoupil do vlaku a odjel do stanice Letňany. Nakonec skončil na hlavním nádraží a chystal další zlodějnu. Opodál stojícímu muži plánoval ukrást batoh, ten ale zavazadlo ubránil, a navíc se mu podařilo lumpa vyfotit. Fotku i s oznámením incidentu ihned poslal policistům e-mailem.

Video se připravuje ...

Pomozte ho najít
Strážci zákona okamžitě rozjeli rozsáhlé pátrání, lupič ale zatím uniká. „Pokud muže v pruhované mikině a tříčtvrtečních kalhotách poznáváte, znáte jeho totožnost a víte, kde se zdržuje, přihlaste se na linku 158,“ vyzývají policisté. Případ přepadené ženy vyšetřují jako loupež.
Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.