Po rozvodu si koupil novou rodinu: Trpaslík a 7 sněhurek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Po rozvodu si koupil novou rodinu: Trpaslík a 7 sněhurek!

Li plánuje svou rodinu ještě rozšřit.
Li plánuje svou rodinu ještě rozšřit. (Foto ara)

Samotu zahnal po rozvodu Číňan Li Čchen (58) hledáním přízně za peníze. Nekoupil si ale prostitutku, nýbrž erotickou pannu v životní velikosti. Po třech letech už jich má celkem sedm, stará se o ně jako o živé a považuje je za dcery.

Cejch zvrhlíka Li odmítá, panny nepoužívá k sexuálnímu ukojení, ale bere je třeba na dovolenou, točí jim hudební videa a obléká je. Jen za skoro stovku šatů pro ně utratil v přepočtu 350 tisíc korun.

Li, biochemický kontrolor, se rozvedl v roce 2004 a sám vychovával tehdy pětiletého syna Jang Janga. Panny ho zaujaly, ještě když měl stálou přítelkyni, první si ale pořídil, až když byl zase sám. Siao Süe, neboli Malý sníh, byla jeho první, denně ji umýval, nosil nové šaty a bral ven. „Někdy, když řídím, beru si ji jako pasažéra. Je to jako bych měl společnost,“ vysvětlil. Každá taková silikonová kráska stojí nejméně v přepočtu 250 tisíc korun, peněz mu ale líto není, první kamarádku už daroval i synovi. Ten se také necítí vůbec divně a naopak je rád, že v rodině už není taková nuda. Na rozdíl od otce ale syn může s tátovým svolením svoji pannu na sex využít. „Chci, aby použil pannu, a nenakazil se tak venku nějakou nemocí,“ vysvětlil Li.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.