Celostátně hledaný kluk (16): Nastříkal slzák policistům do očí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Celostátně hledaný kluk (16): Nastříkal slzák policistům do očí!

Tito dva mladiství utíkali před strážníky. Teď budou mít, co vysvětlovat státním policistům.
Tito dva mladiství utíkali před strážníky. Teď budou mít, co vysvětlovat státním policistům. (Foto: MP Plzeň)

Co z těch dětí bude? Podobně se zeptá asi každý. Kluk a holka (oba 16) napadli městské strážníky v centru Plzně. Do očí jim nastříkali slzný sprej.

V pondělí večer kontrolovala hlídka na autobusovém nádraží odjezdovou halu a v ní si všimla dvou celostátně hledaných mladistvých. „Jakmile oba spatřili přibližující se strážníky, dali se na úprk. Následovalo pronásledování. Při přebíhání silnice byla dívka chycena,“ popisuje zákrok mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Mladík se ale pro svou milou vrátil a strážcům pořádku nastříkal do očí slzný sprej. I přes svou indispozici hlídka oba výtečníky pevně držela do doby, než přijeli kolegové. „Strážníci byli poté převezeni na oční kliniku,“ dodává mluvčí.

Přečtěte si
-bello-
25. 1. 2017 • 12:10

Česko bylo ze Západu připostra-té a po 1989 povolilo uzdu všemu.Dnes se to ví a je pozdě, protože na místech, která to mohou změnit sedí jedinci, co jsou momentálně připostra-tí z Evropské unie. Co by bylo z těch fracků?Nic ! Kriminálníci a udělaj to znovu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.