Soud s Lenkou H. (28): Tři děti jí záhadně zemřely po porodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Soud s Lenkou H. (28): Tři děti jí záhadně zemřely po porodu!

Lence H. hrozí až doživotní trest.
Lence H. hrozí až doživotní trest.  (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Rodí děti, které pak záhadně umírají. Soud znovu řeší případ Slovenky Lenky H. (28), které poslední chlapec (2 měsíce) zemřel na ubytovně v Přerově v roce 2014.

Byla to vražda? Případ záhadné smrti chlapečka se znovu vrátil před soud. Ten má vyslechnout další svědky a znalce z oboru soudního lékařství. Mají dát odpověď na to, zda se dvouměsíční dítě udusilo nešťastnou náhodou, nebo ho žena zabila.

Krajský soud sice letos v létě Lenku H. obvinění z vraždy zprostil, vrchní soud ale rozsudek zrušil a případ vrátil. Včera u soudu druh obviněné popsal, že žena velmi tvrdě spávala a dítě mohla udusit, když usnula při kojení.


3 úmrtí, 4 potraty
Žena žije životem bezdomovkyně, bydlí po azylových domech a nikde nepracuje. Ze čtyř dětí, které porodila, přežilo jen jedno. Další nejméně čtyři, které počala, zlikvidovala potratem. Kvůli poslednímu úmrtí dvouměsíčního chlapce čelí před soudem obžalobě z vraždy.

Přečtěte si
-bello-
1. 12. 2016 • 00:09

pavucinka ty jako myslíš, že věčně švorc a věčně namazanej homelesák si bude kupovat kondomy?Víš kolik stojí? Anebo, že věčně namazaná homelesačka si bude pamatovat, že má spolknout ráno pilulku? Sociální systém by jim měl dát na tělísko a jistila bych to implantátem./Furt menší prodělek, než mít kojeňáky plné debilůstavy jsou plné debilů!

pavucinka
29. 11. 2016 • 13:19

Zlikvidovala potratem? Nikdo z nás neví, kolik mohl mít sourozenců. Svého času byly potraty dost běžné. Ovšem antikoncepce není nijak zdravá, ač je nyní o hodně slabší, než bývala, ale pánové byli a jsou z toho vždy nějak venklu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.