27krát bodl expartnerku ...v mateřské školce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

27krát bodl expartnerku ...v mateřské školce!

Miroslav Š. před soudem expartnerce řekl: „Uvědom si, že na světě jsi jen kvůli tomu, že jsem to chtěl já! Že jsem z toho ustoupil. Že žiješ, to je jenom moje vůle!“
Miroslav Š. před soudem expartnerce řekl: „Uvědom si, že na světě jsi jen kvůli tomu, že jsem to chtěl já! Že jsem z toho ustoupil. Že žiješ, to je jenom moje vůle!“ (Foto ČTK)

Neunesl, že si jeho partnerka a máma čtyř společných dětí našla nového přítele. Miroslav Š. (38) z Frýdku-Místku ji napadl v mateřské škole, kde vyzvedávala nejmladšího syna. Petru H. (38) 27krát bodl nožem. Soud ho včera potrestal 17,5 roky vězení.

V šatně školky vytáhl nůž a začal ženu bodat. „Upadla jsem na zem. Vtom přišel syn. Když to viděl, běžel pro paní učitelku. Říkala jsem si, že budu předstírat mrtvou, že toho snad nechá. Teď prosíš, ty ku*vo!, řval. Přes krev jsem neviděla, pořád mě bodal. Do hlavy, do krku a říkal: Ještě jsem neskončil!“ popsala Aha! napadená Petra H. Její partner se před soudem bránil, že ji nechtěl zabít, ale jen jí ublížit. Chtěl se častěji stýkat s dětmi... Státní zástupkyně útok označila za likvidační. Oběti zasadil 27 ran, dvanáct z nich mířilo na hlavu. Žena přežila podle znalců jen díky štěstí a rychlé pomoci.

Podle rozsudku ostravského krajského soudu se i teď s potomky povedený tatík bude moci 17,5 roku stýkat jen při návštěvách ve věznici. Pokud za ním přijdou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.