Holčička (6) potřetí bojuje s rakovinou: Záchrana stojí 10 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Holčička (6) potřetí bojuje s rakovinou: Záchrana stojí 10 milionů!

Rodina se pokusí udělat pro záchranu Ivy vše, co bude v jejich silách.
Rodina se pokusí udělat pro záchranu Ivy vše, co bude v jejich silách. (Foto ara)

Šestiletá Ivy Steel už potřetí za tři roky bojuje s agresivní formou leukémie. Kvůli vedlejším účinkům chemoterapie trpí neuvěřitelnými bolestmi. Jediná dostupná léčba, která by mohla zákeřnou chorobu skutečně porazit, stojí 400 tisíc dolarů. To je v hrubém přepočtu bezmála 10 milionů korun!

Ivy dostala leukémii poprvé, když jí byly tři roky. Nemoc se jí dvakrát podařilo porazit. Vrátila se však i napotřetí. Ivy byla nedávno odvezena do nemocnice v obrovských bolestech. Jedná se o jeden z vedlejších účinků chemoterapie.

Rodina holčičky je zoufalá. Jediná léčba, která by umožnila Ivy nejen přežít, ale dokázala ji skutečně vyléčit, není dostupná v Austrálii, odkud pocházejí. S dcerou by museli letět až do filadelfské nemocnice ve Spojených státech amerických. Léčebná procedura by je vyšla na 400 tisíc dolarů, což je v přepočtu neuvěřitelných bezmála 10 milionů korun. Takové finance rodina k dispozici pochopitelně nemá. Obrací se proto na veřejnost s prosbou o pomoc. „Ivy si tolik zkusila za svůj krátký život. Bojovala tak usilovně a tak dlouho…,“ řekla její matka pro Daily Mail. Chcete-li holčičce pomoci, můžete navštívit facebookovou stránku Ivy's Army.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.