Kuriózní nehoda v Karlových Varech: Šup, a je to... V DÍŘELI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kuriózní nehoda v Karlových Varech: Šup, a je to... V DÍŘELI!

Šoférka zapíchla své auto čumákem do této díry.
Šoférka zapíchla své auto čumákem do této díry.  (Foto: Policie ČR)

To snad ani není možné! To si zřejmě říkali projíždějící řidiči při pohledu na nehodu na rozkopané karlovarské ulici. Šoférce (48) se tam podařilo auto zapíchnout předkem přímo do jámy.

Byla opilá, zfetovaná, nebo smyslů zbavená? Podle policie o šoférce z Karlových Varů neplatí ani jedna z možností. Žena v černém Volkswagenu Golf »pouze« v centru Karlových Varů narazila do zábrany, která hluboký výkop lemovala. Čumákem auta pak vjela rovnou do díry. S otevřenou pusou na událost pohlíželi i dělníci, kteří výkopové práce na rušné Moskevské ulici dělají už několik týdnů. Kaskadérský kousek si dokonce fotili.

Co bylo příčinou nehody, policie vyšetřuje. Jedna z možností je, že ženu za volantem oslnilo slunce. „Řidička nerespektovala dopravní značení práce na komunikaci. Dopustila se přestupku, za který dostala 1500 korun pokutu. Škoda na jejím vozidle se vyšplhala na 50 tisíc,“ říká policejní mluvčí Kateřina Böhmová. Nešikovné šoférce se naštěstí nic nestalo. Její auto musela z jámy vytáhnout odtahovka.

Řidička ignorovala zábrany, které výkop oddělují od silnice.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.