Rodička (33) utekla z hořícího auta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rodička (33) utekla z hořícího auta!

Při příjezdu hasičů bylo auto v jednom ohni.
Při příjezdu hasičů bylo auto v jednom ohni. (Foto: HZS)

Hořícímu peklu jen o vlásek unikla rodina z Prostějovska při cestě do porodnice. Auto jim vzplálo na dálnici D46. Žena s porodními bolestmi, šestileté dítě i otec se stihli v poslední chvíli z auta dostat.

Nastávající mamince začaly porodní bolesti, manžel na nic nečekal, naložil ženu, synka a uháněli do porodnice v Olomouci. U Olšan u Prostějova se ale odehrálo drama, auto jim začalo hořet. Naštěstí se jim z něj podařilo včas vystoupit, když přijeli přivolaní hasiči, bylo celé v plamenech.

„Rodící žena byla ihned převezena na porodní oddělení Fakultní nemocnice v Olomouci,“ informoval včera o případu z neděle mluvčí prostějovské policie František Kořínek. Policisté také pomohli do porodnice převézt partnera rodící ženy i jejich syna, požádal je o to zasahující lékař. „Byla na místě obava ze vzniku šoku u rodící ženy a přítomnost blízkých vyhodnotil jako důležitou,“ doplnil Kořínek. Vše se nakonec v dobré obrátilo. „Dnes jsme maminku propouštěli v pořádku domů,“ potvrdil Aha! mluvčí fakultní nemocnice Egon Havrlant.
Víte, že...
...výše škody na voze byla vyčíslena na 60 tisíc korun? Příčinou požáru byla technická závada.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.