Tušíte, jak jsou propojeni Pavel Callta a Justin Bieber? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tušíte, jak jsou propojeni Pavel Callta a Justin Bieber?

 (Evropa 2)

Jeden z nejoblíbenějších objevů české hudební scény Pavel Callta na Evropě 2 vystřihl cover nejúspěšnějšího songu současnosti. Až tohle fanynky uslyší, půjdou do kolen.

Málokomu unikl největší zahraniční hit Love Yourself od Justina Biebera. Je totiž nejhranějším songem v českých rádiích. Pavel si tenhle megahit zazpíval při návštěvě na Evropě 2 v rámci prestižního hudebního žebříčku  Evropa 2 Music Chart, kde zároveň představil i svůj nový song Propojeni.



„Jelikož jsem vyrůstal na Justinovi Timberlakovi, pamatuji si, že když mi bylo tak 17 let, narazil jsem na jeho cover od Justina Biebera – tehdy malý cca 10letý kluk zpíval s kytarou mojí oblíbenou skladbu "Cry Me a River". To jsem ho poprvé slyšel a ještě nebyl vůbec známý. Řekl jsem si, wow, ten kluk má před sebou obrovskou kariéru, jestli s tím neskončí. Od jeho prvního singlu "Baby" sleduji jeho kroky. Nikdy jsem nepatřil k té skupině lidí, co by Justina Biebera hejtovali, ale vždycky jsem mu fandil, protože vím, že je multitalentovaný pokorný člověk a s posledním albem se ukázalo, že patří opravdu k TOP světovým umělcům. Jsem rád, že jsem si mohl takhle spontánně zazpívat "Love Yourself". Navíc tuhle skladbu napsal Ed Sheeran a ten patří také k mým oblíbeným umělcům,“ říká zpěvák Pavel Callta.


Pavel se hned po nasazení songu Propojeni umístil na prvním místě ve zmiňované Evropa 2 Music Chart. A dost možná, je nasnadě tedy říci i o něm: „Wow, ten kluk má před sebou obrovskou kariéru, jestli s tím neskončí.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.