Ošidit loterii už prý zkoušela! Miliardový jackpot, nebo 10 let basy?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ošidit loterii už prý zkoušela! Miliardový jackpot, nebo 10 let basy?!

Susanne je známá firma, krade, lže a u soudu je jako doma.
Susanne je známá firma, krade, lže a u soudu je jako doma. (Foto Twitter)

Na začátku týdne obletěl svět senzační příběh o tom, jak si jistá Susanne Hinte (48) omylem vyprala v kapse džínsů tiket na pohádkový miliardový jackpot. Zdá se ale, že jde o jeden velký podvod! Že v Británii žijící Němka vše jen zinscenovala!

Ostrovní média včera zveřejnila fotky tiketu, který Susanne poslala na ověření loterijní společnosti Camelot s tím, že by obsahuje výherní čísla k jackpotu 33 milionů liber (1,17 miliardy korun). A poničený los skutečně vypadá tak, jak ho čtyřnásobná babička popisovala: Vítězná čísla (26, 27, 46, 47, 52 a 58) jsou viditelná, ale datum a hlavně kód, nutný k ověření pravosti, nikoliv...

Krade a lže

»Blbá náhoda«? Nikoliv, dvakrát rozvedená dáma je podle jejích známých obyčejná podvodnice! „Podle mě si tiket koupila o den po losování a jednoduše vsadila už vítězná čísla,“ tvrdí Susannin bývalý kamarád. Pak prý jen sázenku v pračce lehce poupravila... „Už jednou zkoušela ošidit loterii, když si nárokovala výhru 200 liber ze stíracího losu. Měla dva stejné symboly, ale ten rozhodující třetí nebyl vidět. Prý proto, že jí spadl do louže a rozpil se... Leccos to naznačuje o tom, jak by to ve skutečnosti mohlo být s její pohádkovou výhrou,“ říká další někdejší přítel.

Je fakt, že Susanne nemá k »levárnám« daleko. Za posledních 6 let byla šestkrát u soudu za neplacení pokut, používání falešných identit a dokonce za krádež, když v obchodě šlohla ovladač k Xboxu a kabelku! Jestli se potvrdí, že Susanne podváděla i s miliardovým tiketem, hrozí jí až 10 let vězení!

Redakční test: Vyprali stejné losy... 

Redaktoři britského Mirroru vyzkoušeli totéž, co Susanne. Vyprali pro jistotu hned čtyři tikety dané loterie (30minutový cyklus na 40 °C). A výsledek testu? Na všech losech jsou viditelná jak čísla, tak ale i datum, kód a další identifikační znaky...

Přečtěte si
fill-ll
29. 1. 2016 • 03:47

Pěkně hnusná kurva

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.