Islámský stát zveřejnil video: Tak se učili vraždit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Islámský stát zveřejnil video: Tak se učili vraždit!

Na videu samozřejmě nesměl chybět mozek pařížských útoků Abdelhamid Abaaúd.
Na videu samozřejmě nesměl chybět mozek pařížských útoků Abdelhamid Abaaúd. (Reprofoto YouTube)

Islámský stát zveřejnil další krvavé video. Brutální popravy jsou u IS na denním pořádku, přesto z této nahrávky mrazí v zádech ještě víc než z ostatních – jsou na ní atentátníci z Paříže, kteří mají na svědomí celkem 130 nevinných životů!

Na první pohled video působí jako dobře propracovaná počítačová hra či trailer na pořádný krvák. Ve skutečnosti jsou ovšem všechny záběry reálné. Bohužel. Necenzurované nahrávky brutálních poprav jsou prokládané záběry z ulic Paříže bezprostředně po listopadových útocích a pohledy na evropské politické špičky doplněné o symbolický červený terč, který má naznačovat, kdo je příštím cílem. Pro radikály z IS jsou teroristé, kteří ve jménu Alláha položili život, hrdinové. A propagační video je vzpomínkou, která je oslavuje...

„Uvidíme se na Champs-Elysées,“ zašeptal někdejší řidič autobusu Samy Amimour poté, co zvedl zakrvavenou uříznutou hlavu jednoho z rukojmích. Jen pár týdnů nato se spolu s dalšími sebevražednými atentátníky odpálil v pařížské koncertní hale Bataclan poté, co stihli postřílet 89 lidí. Útoky v nedalekých restauracích a na stadionu provedené jejich komplici si vyžádaly dalších 41 obětí.

Přečtěte si
-bello-
26. 1. 2016 • 22:32

Na videu jsou to hlavně francouzští, potažmo západní EU občané a jejich letitý problém . Francie je v agónii a Německo do ní spěchá.Anglie chce z EU zdrhnout , Řecko je odepsané , Belgie je arabskou kolonií, Španělsko má v ulicích policajty, Portugalsko zakázalo imigraci z Ukrajiny , ale Araby nám nahoru přeposílají, Itálie neví kudy kam a tučné dotace jsou jim na houby, když neochrání vlastní občany a VS4 má EU za povinně poslušné voly. Takovej vůl já zas nejsem a tak nejen pro Francii říkám směrem západním: Je ne suis pas Charlie! A nikdy sympatizovat nebudu!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.