Chudinka malý! Hračku, která ho připravila o oko, už máte možná doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chudinka malý! Hračku, která ho připravila o oko, už máte možná doma!

Malý Oscar přišel o jedno oko...
Malý Oscar přišel o jedno oko... (Foto: Profimedia.cz)

Velmi smutný zážitek má za sebou malý Oscar (18 měsíců). O jedno oko ho připravila dětská zvědavost a v dnešní době poměrně hodně oblíbená hračka…

Oscar Webb sledoval na zahradě svého souseda Simona Evanse, jak si hraje s dálkově ovládaným létajícím dronem. Pak už cítil jenom obrovskou bolest.

„Bylo to strašné! Oko měl zalité krví! Modlila jsem se, aby to byl jen sen a já se probudila,“ svěřila novinářům nešťastná maminka. Bohužel to sen nebyl a přes mnoho operací se nepodařilo chlapečkovo oko zachránit. Teď bude muset podstoupit ještě další zákroky, aby mohl mít alespoň umělé oko. Oscar se naštěstí rychle zotavuje, ale oko mu bohužel nikdo nevrátí…

Zranění bylo bolestivé.

 

Přečtěte si
svatadala
4. 12. 2015 • 22:33

Nešťastná náhoda, ale co dělala máma, že nechala tak malé dítě, aby bylo blízko tak nebezpečné hračky. Když to létá, může to odletět ví bůh kam a někoho zranit. To bych svoje dítě u podobné zábavy souseda opravdu ve strachu nenechala.

-bello-
4. 12. 2015 • 14:17

To nebyla nebezpečná hračka, ale prostě nešťastná náhoda. Nebezpečné výrobky hlásí pravidelně Ministerstvo zdravodnictví - hygpraha.cz, pokud si objednáte newsletter oznamuj vám pravidelně.Jsou tam většinou samozřejmě hračky Made in China, ale i krémy, laky na nehty atd.

sakajeva
4. 12. 2015 • 13:29

Měla jsem spolužáka, který také neměl jedno oko, protože jako malý vlezl s nůžkami v ruce pod postel a píchl se. Takže to nikdy nikdo neví, co dítě udělá a nemusí to být hračka. Spolužákovi dali oko skleněné, ale až po tom, co to jeho už slepé oko začalo odumírat. Nakonec skoro nic nebylo poznat a to se stalo před 50ti lety. Tak myslím, že s dnešními možnostmi to také dopadne relativně dobře.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.