Miroslav Donutil: Silné krvácení přímo na jevišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miroslav Donutil: Silné krvácení přímo na jevišti!

Miroslav Donutil
Miroslav Donutil (ČTK, ara)

Kdo si myslí, že herci mají bezpečné zaměstnání, ten se pěkně plete. Své o tom ví Miroslav Donutil (64). Při představení Sluha dvou pánů se mu přihodilo cosi velmi nepříjemného, jen obtížně skrýval krvavé zranění před diváky a řádného ošetření se mu dostalo až v zákulisí. Přesto představení statečně dohrál.

„Na posledním představení Sluhy dvou pánů jsem usedl na jeviště, a když jsem se zvedal, zabodl jsem si hřebík, který tam nechali páni čalouníci, do prstu,“ popsal neveselou příhodu Miroslav Donutil pro Nedělní Blesk. Hřebík, ať už si ho zapíchnete, kam chcete, je velmi nepříjemné zranění. Mimo bolesti s sebou nese i riziko následné infekce. Herec však musí myslet hlavně na diváky…

„Začalo z něho téct hodně krve a já nevěděl, kam tu ruku má schovat, aby z toho diváci neměli nepříjemný pocit,“ přiznal, co se mu v té chvíli honilo hlavou. Naštěstí jeho situaci alespoň dočasně vyřešila kolegyně, která přispěchala na pódium s náplastí.

Pomoc z hlediště tentokrát nepřišla. Jenže ani divák, ač je lékařem, si nemůže jen tak přiběhnout na jeviště. „Většinou běží do zákulisí, kde čeká, kdy může zasáhnout. Tentokrát ale nikdo nepřišel. Asi proto, že už nejsem členem divadla,“ posteskl si Donutil.



Přečtěte si
hejhej
3. 5. 2015 • 13:28

V představení Sluha dvou pánů je pan Donutil vynikající

20tina12
3. 5. 2015 • 13:19

Donutil je

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.