Do nemocnice přišla s menopauzální bolestí. Domů se vracela s miminkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Do nemocnice přišla s menopauzální bolestí. Domů se vracela s miminkem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Judy Brown (47) z Beverly ve státě Massachusetts se posledních pár měsíců potýkala s náhlým přibýváním na váze. Nepřikládala tomu ovšem zvláštní důraz a myslela si, že tloustne v souvislosti s přechodem. O to větší pak bylo překvapení, když šla na kontrolu do nemocnice…

Pár kilo navíc sedmačtyřicetiletou Judy netrápilo tolik jako bolesti, které se s přibývající váhou dostavily. Poté, co už byly bolesti břicha nesnesitelné, musela Judy vyhledat lékařskou pomoc. V nemocnici, kam vyrazila společně se svým manželem Jasonem (48), ji čekaly šokující zprávy! Bolesti, které v poslední době Judy sužovaly, vůbec nesouvisely s menopauzou, jak si s manželem mysleli. Po důkladném vyšetření jí lékaři oznámili, že je těhotná! A aby těch překvapení nebylo málo, rovnou jí vyvolali porod. Těhotenství už bylo ve velice pokročilém stádiu, a tak nebylo na co čekat.


Judy a Jason spolu žijí 22 let. Dítě nikdy příliš neplánovali, až se to stane, tak se to stane, říkávali vždy. Že se to ale stane takhle, to rozhodně nečekali! Porod proběhl naprosto bez komplikací a postaršímu páru se narodila holčička Carolyn-Rose vážící 3,6 kilogramu. Jak uvedl britský server Daily Mail, vzhledem k vysokému věku Judy už ale nechtějí další těhotenství riskovat. Proto se Jason rozhodl, že podstoupí vasektomii.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.