Šílená americká řidička (35): Vyskočila z auta kvůli pavoukovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šílená americká řidička (35): Vyskočila z auta kvůli pavoukovi!

Vůz narazil do školního autobusu, v němž naštěstí nebyly žádné děti.
Vůz narazil do školního autobusu, v němž naštěstí nebyly žádné děti. (Foto: Twitter)

Ženy se podle studií bojí pavouků čtyřikrát více než muži. Ovšem fobie Američanky Angely Kipp (35) je tak silná, že neváhala riskovat život svého dítěte! Kvůli pavoukovi vyskočila z jedoucího auta a synka (9) nechala napospas osudu!

Angela z Indianapolisu zrovna couvala z parkoviště nákupního centra, když si všimla, že má na rameni obávaného osminohého neřáda. Zpanikařila a ze svého Dodge Avengeru vyskočila. Vůbec nebrala v potaz, že na zadní sedačce sedí její 9letý syn.

Ten sice zachoval chladnou hlavu, bleskově přeskočil na místo řidiče a snažil se couvající vůz zastavit – jenže místo na brzdu omylem dupl na plyn. Auto nabralo rychlost a zadkem narazilo do projíždějícího školního autobusu! Je jediné štěstí, že ten nevezl žádné děti, fotky pomuchalného dodge totiž dokazují, jaká to byla šlupka. Jediným zraněným z bizarní nehody se tak stal Angelin syn, jenž sice stačil na poslední chvíli vyskočit, ovšem po dopadu na beton utrpěl šrámy na hlavě. „Nejde ale o vážná poranění. Matka utrpěla velký šok,“ vzkázal policejní mluvčí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.