Soud pokračuje: Druhá tvář Petra K.! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soud pokračuje: Druhá tvář Petra K.!

Choval se k ní jako k hadru!
Choval se k ní jako k hadru! (Foto Aha!: Zbyněk Pecák, ara)

Zamilovala se do Petra K. (37) souzeného za vraždu Moniky (†36) a Klárky (†8). Šárka L. (25) z města nedaleko Prahy mu nabídla oporu jako žena, »zlomený« muž ale milence ukázal svou druhou tvář.

Šárka čekala tichého a slušného muže, Petr se ale vyjevil v jiné podobě. „Když jsem zvedla telefon, ptal se, co mám na sobě. Ráno první SMS od něho byla, že kouká na moje fotky a honí si ho,“ popsala na policii.

Petrovy návštěvy byly ještě tvrdší. „Tahal mě u sexu za vlasy, bolelo to a říkal „Mr**j mě ty k**vo, vem si mýho č***ka do huby,“ šokovala Šárka. Netušila, že ji Petr zneužívá. „Říkal, že za benzin dá 1600 a má ji na celou noc. Že je to levnější než šlapka,“ prozradil jeho známý.

Rozdrtí znalci výpověď Petra K.?
V Ostravě dnes začíná druhý týden soudu s Petrem K. Na řadě jsou znalci z patologie, elektrotechniky a psychologie, kteří by měli rozcupovat Petrovu výpověď. Zazní tvrzení, že Monika s Klárkou neměly průjem, že byly zavražděny elektřinou, i to, že Petr je nevyzrálá a těžce měnitelná osobnost. Jak zareaguje obhajoba?



Autor:  et

Přečtěte si
fionora
7. 7. 2015 • 19:30

Přesně tak.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.