Muž vyzvedl miliony, hned mu je ukradli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Muž vyzvedl miliony, hned mu je ukradli!

K přepadení došlo v parku za muzeem.
K přepadení došlo v parku za muzeem. (Ilustrační foto: ara)

Neznámí pachatelé přepadli v centru Hradce Králové muže, který pro firmu vyzvedl vysokou hotovost. Podle TV Nova až miliony korun.

V 11.35 v Kotěrově ulici do auta, jehož řidič pro firmu zajišťoval výběr a převoz peněz, prudce nacouval červený vůz Mitsubishi. „Pachatel, společně se svým komplicem, který stál v blízkém parku a přispěchal mu na pomoc, odcizili za pomoci slzotvorného prostředku poškozenému řidiči kabelu s penězi a z místa odjeli,“ uvedla mluvčí policie Ivana Ježková.

Vyšetřovatelé vozidlo Mitsubishi našli na parkovišti za hradeckou radnicí nedaleko Šimkových sadů. „Peníze z kabely vyndali a tašku i s osobními věcmi řidiče i kasrem na místě zanechali,“ uvedla mluvčí. Podle svědků jeden z nich nervózně a nahlas telefonoval údajně ruským či podobným jazykem. Potom přeběhli přes park a u lékárny ve Švendově ulici nasedli do přistaveného auta typu kombi tmavé barvy. Odsud odjeli směrem ke krajskému soudu.

Autor:  ČTK,tbc

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.