Žena se podruhé narodila! V posilovně se zřítil strop! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žena se podruhé narodila! V posilovně se zřítil strop!

Takto vypadala posilovna poté, co na stroje spadl strop.
Takto vypadala posilovna poté, co na stroje spadl strop. (pro Aha!: Zdeněk Janda)

OSTRAVA – Jen o vlásek unikla neštěstí žena z Ostravy. Právě uklízela ve své posilovně, když zaslechla podezřelé praskání. Pár vteřin poté, co místnost opustila, zavalila posilovnu hromada sutin.

Jen o vlásek unikla neštěstí žena z Ostravy. Právě uklízela ve své posilovně, když zaslechla podezřelé praskání. Pár vteřin poté, co místnost opustila, zavalila posilovnu hromada sutin.

„Do posilovny v pronajatých prostorách domu se zřítilo zhruba 15 metrů čtverečních plochy stropu. Hurdisky a omítka dopadly rovnou na posilovací stroje,“ popisuje havárii mluvčí hasičů Petr Kůdela a dodává: „Majitelka posilovny se zřejmě podruhé narodila.“
Hasiči dorazili na místo za několik minut. První průzkumy v domě, který zhruba před deseti lety prošel rekonstrukcí, však zatím příčinu havárie neodhalily. Hasiči vyklidili kanceláře nad posilovnou, zbytek čtyřpatrové budovy se může dál užívat.

Majitel domu se o havárii odmítá bavit. S hasiči, statiky a stavební policií se však údajně dohodl, že bezpečnou opravu stropu zajistí vlastními silami. Musí ale předložit odborníkům dokumentaci, jak zřícený strop obnoví.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.