Muž s prostřeleným krkem přivezl na Slovensku do nemocnice mrtvolu! Krveprolití má mít na svědomí Čech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Muž s prostřeleným krkem přivezl na Slovensku do nemocnice mrtvolu! Krveprolití má mít na svědomí Čech

Postřelený muž přivezl do nemocnice svého kamaráda už mrtvého. Střílet měl Čech. (Ilustrační foto)
Postřelený muž přivezl do nemocnice svého kamaráda už mrtvého. Střílet měl Čech. (Ilustrační foto) (pro Aha! – MIŽU, ara)

Šestatřicetiletý Čech, který má trvalý pobyt na Slovensku, podle slovenské policie minulý týden zastřelil na Slovensku jednoho muže a těžce zranil další osobu. Policejní mluvčí Elena Antalová uvedla, že Čech byl obviněn z vraždy.

Vyšetřování případu začalo minulý týden, když v pátek odpoledne zastavilo před nemocnicí v Považské Bystrici na západě Slovenska vozidlo s českou poznávací značkou. Auto řídil třicetiletý Slovák, který byl postřelen na krku. Na sedadle spolujezdce byl již mrtvý čtyřicetiletý muž. Zraněného řidiče ošetřili lékaři a uvedli jej do umělého spánku. Ze střelby na oba muže je podezřelý právě Čech, jenž má trvalý pobyt ve městě Skalica ve slovensko-českém pohraničí.

Podrobnosti o střelbě policie nezveřejnila. Na veřejnost se ale obrátila se žádostí o poskytnutí informací o pohybu zmiňovaného vozidla a o posádce auta.

Portál čas.sk napsal, že důvodem střelby mohlo být vyřizování účtů. Policie naznačila, že zraněný i zastřelený muž byli kriminalistům známí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.