Bezradná policie: Hledá jméno miminka podle uříznuté hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bezradná policie: Hledá jméno miminka podle uříznuté hlavy!

Neviňátko na policejním identikitu.
Neviňátko na policejním identikitu. (Foto: googleview, ara)

Američtí policisté v New Jersey řeší případ, který stěží rozdýchávají i ti nejzkušenější z nich. Novorozeně někdo bestiálně zabil a vyhodil mezi odpadky. Tělíčko našli 80 km od hlavičky! A oni s tou zrůdnou vraždou nedokážou pohnout!

Policisté na případu pracují již od loňského listopadu, kdy bezhlavé zakrvácené tělíčko nalezli, ale bez úspěchu. Proto nyní zveřejnili kreslenou podobu miminka a žádají veřejnost o pomoc.

Bohužel ani patologové nedokázali určit přesnou příčinu smrti, ale jedno je jisté – holčička se narodila zdravá, měřila 54,61 cm a vážila 3,32 kg. Při představě, že někdo dítěti zaživa uřezával hlavičku, tuhne krev v žilách! Vyšetřovatelé se domnívají, že šlo zřejmě o čin zoufalé matky. O 80 km dále, ve městě Orange totiž policie našla hlavičku miminka se zakrvácenými blůzami. Nevylučují ovšem ani další scénáře…



Hrůzný nález vzbudil vlnu soucitu. Policie dokonce vypsala odměnu 130 tisíc korun za informace vedoucí k dopadení pachatele. Holčičku mezitím pohřbili v baptistickém kostele, kde jí dali i jméno – Emma Grace. „Každý život, jakkoli je krátký, je v očích božích vzácný a má smysl,“ oznámili pak baptisté na své stránce.

Další šokující případ soudili v Utahu. Megan Huntsman (40) v letech 1996 až 2006 uškrtila vlastníma rukama šest svých novorozeňat ihned po porodu. Mrtvolky pak schovávala v garáži. „Chtěla jsem je ušetřit toho bídného života, který bych jim mohla nabídnout,“ zaznělo v obhajobě feťačky. Za tento hrůzný čin dostala doživotí.



Přečtěte si
rezacek
22. 7. 2020 • 00:12

Hlavně neztrácet hlavu !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.