Záchrana Lily (1,5) z potápějícího se auta: Zachránil ji hlas ze záhrobí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Záchrana Lily (1,5) z potápějícího se auta: Zachránil ji hlas ze záhrobí?

Tyler (vlevo) si nedokáže tajemný hlas vysvětlit. Co způsobilo nehodu auta, je zatím nejasné.
Tyler (vlevo) si nedokáže tajemný hlas vysvětlit. Co způsobilo nehodu auta, je zatím nejasné. (Foto Facebook, repro youtube)

Příběh zázračné záchrany Lily (1,5), která visela 14 hodin hlavou dolů v pomalu se potápějícím se autě (Aha! informovalo), dostává nádech tajemna. Zasahující policisté i hasiči shodně tvrdí, že je o pomoc prosil záhadný ženský hlas!

„Už dvě noci ležím v posteli a přemýšlím, co to mohlo být. Vůbec to nechápu, nejsem nějak nábožensky založený, ale tohle mi vrtá hlavou. Všichni jsme to slyšeli,“ podivuje se policista Tyler Beddoes, který holčičku se svými kolegy zachránil.
Malá Lily se zachytila v dětské sedačce a hlavou dolů čekala 14 hodin na záchranu v autě, které pomaličku klesalo ke dnu ledové řeky, kam s ním její máma Jennifer Groesbeck (†25) spadla. Vůz objevil druhý den ráno rybář, matka již byla mrtvá a dítě v bezvědomí.

Autor:  mb

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.