Další šílenec hrozil masakrem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Další šílenec hrozil masakrem!

Tento muž hrozil střelbou.
Tento muž hrozil střelbou. (Reprofoto TV Nova)

Koupím si pistoli a postřílím lidi! Stejně jako to udělal Zdeněk K. v Uherském Brodě!“

Tak hrozil starší muž z Chomutova, který včera napsal e-mail do redakce TV Nova. Redaktoři však ihned dopis předali policii, která útočníka vypátrala a zadržela. Muže teď čeká trest za nebezpečné vyhrožování.

Přečtěte si
6010
1. 3. 2015 • 08:43

K lepabrena - svatá pravda.Těchto situací,kdy se lidé ze všeho toho co se tu děje zblázní, bude přibývat, s tím se musí počítat.Na vině je tato i ty předešlé vlády, kde šlo každému jenom o moc a hlavně peníze, o občany tu zájem nebyl.Jen se starali, aby lidé přežívali a oni se tam vždy jen napakovali a žijí si jako prasata v žitě.Musí s tím počítat, že hrnec jednou přeteče a budou tyto situace na denním pořádku.Člověk aby se bál vylézt z baráku.

vlamore
28. 2. 2015 • 23:10

lepabrena ...

lepabrena
28. 2. 2015 • 07:56

Střelec z Uherského Brodu, údajný atentátník z Frenštátu pod Radhoštěm anebo skutečný atentátník z Havířova na Karvinsku- co mají tito muži společné? Byli dlouhodobě nezaměstnaní, bez stálého příjmu, ve věku nad 45 let- střelec z Uherského Brodu dokonce ve věku nad 60 let, ženatí, před svým vyhazovem z práce řádně pracovali, živili rodinu a žili skromným životem se zajištěnou střechou nad hlavou. Vyhazovem z práce spojené ze šikanou okolí a exekutorů v bezprávním státě a nemožností jakékoliv životní perspektivy se opět zařadit a žít svůj malý, skromný, podle miliardářů ubohý život a v případě že jim bezprostředně hrozilo živoření pod mostem, se z těchto občanů stali vrazi. To, co se stalo v Uherském Brodě, Frenštátu pod Radhoštěm anebo Havířově se tak může kdykoliv opakovat- v tomto bezprávním exekustátu propojené policejní a soudní mafie, bez existence sociálního bydlení, kde jsou odepsaní lidé ve věku nad 45 roků. Muž z tohoto článku dal zřejmě přednost pohodlí vytopené vězeňské celý před smrtí pod mostem mrazem anebo vyčerpáním, která v tomto státě ročně postihuje stovky našich spoluobčanů. A netvrďte, že jsem komunistka- to jsem nikdy nebyla- a že za vše může kapitalismus- to není pravda- kapitalismus je - nejen- v celé Západní Evropě- ale rozkrádání, korupce,neexistence právního státu a diskriminace občanů kvůli datu narození je u nás jedna z nejvyšších v Evropě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.