Dům hrůzy s mrtvolkami dětí: Chodili sem pro drogy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dům hrůzy s mrtvolkami dětí: Chodili sem pro drogy!

Takový nepořádek je na dvoře strašidelného domu. Policie tam zatkla podezřelého muže.
Takový nepořádek je na dvoře strašidelného domu. Policie tam zatkla podezřelého muže. (Foto: Aha! - Jiří Nováček, koláž Ahaonline.cz)

Hrůza v centru vesnice. Dolními Dunajovicemi otřásl nález mrtvého novorozence a zřejmě i pozůstatků dvou dětských tělíček z dřívější doby. Lidé na ulici i v hospodě nerozebírají.

Policie vyhlásila na vyšetřování informační embargo. V malebné vinařské vsi na Břeclavsku žije 1700 lidí. I když si zde všichni zpravidla vidí až do talíře, lidé najednou zjišťují, že své sousedy z barabizny pod kostelem pořádně neznají.
V zanedbané pastoušce s dvorkem přetékajícím harampádím podle všecho bydlela partnerská dvojice. Kdo přesně, neví ani starosta Josef Hasník (54). Jeho úřad leží přitom pár desítek metrů vedle. „Skoro jsem byl přesvědčený, že je barák prázdný,“ řekl.


Dům je podle něj spojen s drogami, před 10 lety v něm podnikli razii policisté. Muž přezdívaný Šara, jemuž zřejmě patří barabizna, ve které měl žít jeho syn s družkou, má ve vsi pověst veterána drogové scény. „Čím se ta partička živila, nikdo neví. Chodilo se k nim ale pro fet,“ řekl Aha! jeden z místních mladíků.nic jiného.

Přečtěte si
prroud
15. 2. 2015 • 09:14

Pokroucena (ne)spravedlnost tohohle statu bije do oci kazdyho kdo ma aspon jakz takz pojem o tom co je to MORALKA! Pokud vim,kazdej kriminalnik se svym cinem dobrovolne vzdava lidskejch prav! Podle toho s nim ma bejt zachazeno! Z cehoz jasne vyplyva,ze kazdej recidivista ma viset!

prroud
15. 2. 2015 • 08:56

Perfektni,spravne Cesky,ono se nekam chodi pro fet,je to verejny "tajemstvi" a policie zacne jednat az kdyz se najdou mrtvoly,jak priznacne pro stadni stat!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.