Tvarohovo-maková bábovka s kávovým likérem podle Ivany Černé!

Nebaví vás péct stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 150 g másla
- 180 g cukru
- 4 vejce
- 3 lžíce kávového likéru
- 1 měkký tvaroh
- 300 g polohrubé mouky
- 1 prášek do pečiva
- brusinkový džem
- 4 lžíce mletého máku
- sůl
- kokos na formu
Sladké dobroty: Nepečený pudinkový řez podle Ivany Bartuškové
Celý článekSilikonovou formu na bábovku propláchneme studenou vodou, vysypeme ji kokosem, nalijeme část těsta, zakapeme brusinkovým džemem, do druhé poloviny těsta zamícháme umletý mák a nalijeme jej na těsto. Vše pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova při 180 °C po dobu 45 – 50 minut. Zkoušíme špejlí.