Karbanátky se zeleninou podle Romany Rubášové!

Karbanátky se zeleninou (Foto ara)
16. ledna 2017 • 05:00
Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 600 g mletého hovězího masa
- sůl
- mletý pepř
- 1 česnek
- majoránku
- 2 lžíce smetany
- 1 jarní cibulku
- 1 červenou papriku
- 1 žlutou papriku
Hovězí maso osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek (množství dle chuti), majoránku, smetanu, nasekanou jarní cibulku a hodně najemno nakrájenou červenou a žlutou papriku. Vše propracujeme a necháme chvíli odpočinout. Pak tvoříme karbanátky a pečeme na pánvi bez tuku nebo na grilu se snítkou rozmarýnu. I bez vajec a strouhanky drží pěkně pohromadě.