Pečený vepřový bok na pivu s bylinkovým knedlíkem podle Tomáše Miky!

Pečený vepřový bok na pivu s bylinkovým knedlíkem! (Foto: ara)
24. prosince 2016 • 05:00
Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 4 plátky boku s kostí (à 250 g)
- 4 stroužky česneku
- sůl
- mletý pepř
- kmín
- 2 menší cibule
- 1 světlé pivo
- 1 lžíce sádla
- 1 lžíce másla
Na knedlíky:
- 200 g polohrubé mouky
- 15 g droždí
- 4 rohlíky
- 50 g másla
- 2 žloutky
- mléko dle potřeby
- sůl
- 3 hrsti sekaných bylinek (petržel a libeček)