Telecí ražniči s dušenými houbami podle Jany Remkové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 200 g telecího masa
- ½ pikantní klobásy
- 1 cibuli
- sůl
- mletý pepř
- 1 lžičku plnotučné hořčice
- směs koření Gyros
- 1 lžičku tekutého chilli
- olej
Na zelí:
- 1 středně velkou kedlubnu
- 50 g slaniny
- 1 menší cibuli
- sůl
- drcený kmín
- 1 lžičku octa
- 1 lžičku fruktózy
Na houby:
- 150 g hub
- ½ cibule
- drcený kmín
- sůl
- olej
V druhém kastrůlku orestujeme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme cibuli, necháme společně rozvonět a nakonec přidáme nahrubo nastrouhaný kedluben. Osolíme, okmínujeme, podlijeme troškou vody a dusíme tak 10 minut, až se voda zcela vyvaří. Ražniči podáváme s kupkou zelí a kupkou dušených hub, malinko polité výpekem.