Zapečené masové koule na zelenině podle Hany Svatuškové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 500 g mletého hovězího masa
- 150 g strouhaného eidamu
- 1 vejce
- 1 máslovou dýni
- 1 cuketu
- 1 květák
- 250 g datlových rajčat
- 1 červenou cibuli
- 2 stroužky česneku
- 6 jarních cibulek
- olivový olej
- sůl
- mletý pepř
- 2 chilli papričky
Osolíme, přidáme nakrájené chilli papričky a nakonec rajčata. Chvilku vše osmahneme a celou směs přendáme do pekáče. Vše ještě zakápneme olivovým olejem. Na zeleninovou směs vložíme masové koule a zapékáme asi 25 minut v rozpálené troubě. Ke konci pečení posypeme zbylým sýrem a zapékáme ještě asi 10 minut.