Vepřový guláš s houbami podle Romany Rubášové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
500 g vepřové plece
1 velkou cibuli
sůl
mletý pepř
gulášové koření
mletou uzenou papriku
100 g slaniny
olej
kmín
1 hrst hub
2 kapie
na podlití masový vývar
hladká mouka na zahuštění
Na troše oleje zpěníme nakrájenou cibuli s nakrájenou slaninou, přidáme uzenou papriku a uděláme základ. Přidáme na kousky nakrájené maso, koření a restujeme za stálého míchání, pak podlijeme vývarem a dusíme pod pokličkou. Když je maso skoro hotové, přidáme nakrájené houby a nakrájené kapie. Nakonec zahustíme moukou a provaříme, podle potřeby dochutíme kořením. Podáváme s rýží.