Kuřecí guláš míchaný podle Martiny Antalové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
1 kg kuřecího masa (prsní nebo stehenní)
500 g cibule
1 sklenici leča
5 stroužků česneku
250 g brambor
1 hrst sušených hub
olej
majoránku
sůl
mletý pepř
Na marinádu:
100 ml červeného vína
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce worcesterské omáčky
1 lžičku kari koření
Maso pokrájíme na kostky a vložíme do marinády, kterou připravíme smícháním uvedených surovin. Necháme odležet asi hodinu. Do kastrolu nalijeme olej, vložíme nahrubo pokrájenou cibuli a orestujeme ji. Přidáme maso, oloupané a na čtvrtky nakrájené brambory, lečo, pokrájený česnek, houby, sůl a pepř. Zalijeme asi 600 ml vody a dusíme pod pokličkou doměkka. Ke konci vaření dochutíme majoránkou. Podáváme s chlebem.