Vdova po Jiřím Sovákovi (†79) Andulka Akutní zánět slinivky! Může za to rodina Jiřího Schmitzera? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vdova po Jiřím Sovákovi (†79) Andulka Akutní zánět slinivky! Může za to rodina Jiřího Schmitzera?

Andulka Sováková
Andulka Sováková (Foto Aha! – Karel Kopáč, Jindřich Staryý, ara )

Smrt Jiřího Sováka (†79) neodskákala jen psychicky. Vdova Andula Sováková (75) od té doby trpí akutním zánětem slinivky. „Veškeré ty tahanice po Sovčově smrti se Schmitzerovou rodinou mne stály opravdu zdraví,“ svěřila vůbec poprvé paní Andulka.

Přestože svého syna Jiřího Schmitzera (64) herec vydědil, tři vnoučata do dědictví zahrnuta byla. „No a hned byly všelijaké problémy,“ říká Sováková. Stresující situace ale odmítala řešit uklidňujícími prášky.


„Nemám ráda chemii, takže jsem si žádné prášky nebrala. Možná chyba. Mohla jsem mít slinivku v pořádku,“ míní vdova, která musí čas od času, když se ji přitíží, na infuze. „A nesmím taky téměř nic jíst, žádné sladké nebo tučné. Takže jsem momentálně na okurkách, které si pěstuji na zahrádce,“ stýská si paní Andulka.

Vztahy ochladly
Jiří Schmitzer v dětství vyrůstal bez rodiny, i to se zřejmě podepsalo na tom, že vztahy mezi otcem a synem nebyly ideální. Ani v dobách, kdy spolu hráli. Sovák syna ale nezavrhl ani potom, co Schmitzera uvěznili, když autem srazil chodce, který po nehodě zemřel. Když udělal v podmínce průšvih, vztahy už definitivně ochladly.



Přečtěte si
mandat
18. 8. 2014 • 21:22

Alkohol a nezdrava strava.

mandat
18. 8. 2014 • 21:22

Presne tak. Egoisticka a zla zenska, Dobre ji tak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.