Po letech od natáčení Slunce seno… konečně prosáklo: Kdo s kým doopravdy spal? Nejvíc si užíval Venca! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Po letech od natáčení Slunce seno… konečně prosáklo: Kdo s kým doopravdy spal? Nejvíc si užíval Venca!

Letní komedie Slunce, seno, jahody.
Letní komedie Slunce, seno, jahody. (Foto Aha! – Mária Rušinová, ara )

Léto, mladí pohlední herci, malebná vesnička, louky, lesíky… Tahle atmosféra zkrátka sváděla ke krátkodobým románkům a během natáčení jich prý nebylo málo. V následujícím článku se dozvíte, kdo s kým si v Hošticích užíval poté, co skončilo oficiální natáčení.

Venca Konopník alias Broněk Černý nebyl takový buran, jako v Troškových filmech a měl pověst velkého playboye, na kterého se ženy jenom lepily. „Od mladých členek ve štábu až po hlavní představitelky Miluny a Blaženy. "Ty dvě se ani ve skutečnosti moc nemusely, obě si myslely, že právě jejich by Broněk mohl být, a bůhví, která z nich a kolikrát mu podlehla,“ svěřila se magazínu Sedmička s pikantními informacemi pamětnice z natáčení. Ani jedna z dam k celé věci nic neřekla, Černý se vzpomínkám na natáčení pouze zasmál a utrousil, že tomu bylo už dávno…

Zato režisér celé trilogie Zdeněk Troška byl sdílnější. Herci prý byli mladí a atraktivní, tak není divu, že se něco dělo i po natáčení. „On byl jablkem sváru. Byla to »sodoma gomora, velebnosti,« prohlásil režisér.

Ale Venca nebyl jediný, kdo si natáčení vydatně užíval. Románek vzniknul i mezi roztomilou průvodčí Helenkou alias Vlastou Meszarošovou a inženýrem Pláničkou Pavlem Kikinčukem. „No, něco tam mezi nimi bylo, protože už na začátku natáčení Slunce, seno, jahody bylo vidět, že se Kikinčukovi Vlastička líbí a na ní zase, že jí mladý, nadějný, začínající herec taky není lhostejný,“ prozrazuje dále zdroj Sedmičky.

„Tak byli jsme všichni mládí a krásní... No a ona byla opravdu krásná holka,“ vzpomíná dodnes Kikinčuk na svou letní lásku. Dnes už mají všichni své rodiny a většina herců ani nepokračovala s hereckou kariérou. Tak to ale vypadá, že na natáčení vzpomínají všichni dodnes. To se bohužel netýká právě sympatické průvodčí Vlasty, která roku 2002 podlehla vrozené srdeční vadě.

 



Přečtěte si
rezacek
29. 1. 2015 • 14:07

Ten nebyl přihřátej. Ten byl teplej, jak rozpálená kulma.

ferdinand6
28. 8. 2014 • 22:49

Oba hlavní mladí mužští představitelé-Kikinchuck i ten řidič strašně sešli, čumím.

ferdinand6
28. 8. 2014 • 22:48

Toho přihřátýho, co žil s Jiráskovou.

jity
18. 8. 2014 • 14:07

Tenkrát Venca vypadal dobře, ale dnes už by úspěchy u žen neměl. Jio všechno jednou končí i koze přejde bzíkání.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.