"Falešná mrcha" Camilla se korunovace nedočká: ROZVOD s Charlesem a VÁLKA o 7 miliard! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

"Falešná mrcha" Camilla se korunovace nedočká: ROZVOD s Charlesem a VÁLKA o 7 miliard!

Camilla zřejmě pod parou, začala vydírat zveřejněním královských skandálů.
Camilla zřejmě pod parou, začala vydírat zveřejněním královských skandálů. (Foto: Profimedia.cz)

V podstatě se to dalo čekat. Věčně nalitá a britským národem nenáviděná Camilla Parker-Bowles (66) nedosáhne svého ani po třiceti letech poměru s princem Charlesem (65). Podařilo se jí rozeštvat princovo manželství s Lady Dianou, ale mocichtivá žena se nakonec královských poct nedočká. Definitivně to potvrdila královna Alžběta II., která již připravuje vše proto, aby příští rok předala žezlo oblíbenému princi Williamovi. To vše dle tajemného zdroje magazínu The Globe.

Charles a Camilla, kteří se po devíti letech manželství nemohou vystát, teď svedou souboj o astronomickou částku sedmi miliard korun a možná i více. Královna Alžběta prý označila Camillu za falešnou mrchu a podporuje svého syna v nadcházejícím rozvodovém klání.  Žena, která celý život marně čekala, až se stane královnou, již veškeré potřebné podklady podepsala.


Pochopitelně teď královské rodině hrozí, že pokud lakomý Charles "nevysolí" požadovanou sumu, tak se veřejnost dozví detaily nemalých skandálů. Dokonce došlo k audienci Camilly u královny, ale ta ji velmi rychle vypoklonkovala poté s tím, že se vydírat nenechá. Možná se tak dozvíme ještě pěknou špínu ze života současné britské elity a Charlese samotného.



Přečtěte si
majojo
29. 9. 2014 • 14:53

No, já být paní matkou, tak Čárlíkovi na těch pár let trůn půjčím, když tak dlouho čekal....

mandat
11. 7. 2014 • 06:16

To spise byla DIANA , falesna a zla zenska.

mandat
11. 7. 2014 • 06:16

Vzdyt je s ni stastny. Sam to rika.

mandat
11. 7. 2014 • 06:15

NIkde se o tom nepise, ani v Anglii ani v Nemecku a AHA tady mele nesmysly. Doufam, ze Vas Camila zazaluje o poradny balik.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.