Královští vyžírkové se prodraží: Rekonstrukce bytu za 168 milionů!!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Královští vyžírkové se prodraží: Rekonstrukce bytu za 168 milionů!!!

Fotografie
Fotografie (internal)

To u nás zatím ještě nemáme, ale možná že časem... Ve Velké Británii si musí vydržovat královskou rodinu, která má za odměnu reprezentovat. Jenže často dochází i k politováníhodným excesům. Ohromný balík peněz, který ročně schvaluje ostrovní parlament, na výdaje darmožroutů téměř nestačí. Proto veřejnost apeluje na větší hospodárnost. To ovšem zhýčkanou královskou smetánku nezajímá.

Cestování je omrzelo, teď se bude bydlet!

Nejnověji jsou toho důkazem médii obletovaní princ William (32) a vévodkyně z Cambridge Kate (32). Po náročném turné po Austrálii a Novém Zélandu se páreček rozhodl více věnovat svému bydlení v Londýně a padlo rozhodnutí, že se uhnízní v Kengsintonském paláci, kde již dříve žila Lady Diana či Alžbětina sestra Margaret. Jenže aby vše vyhovovalo současnému komfortu, musí se vše přestavět a zrekonstruovat. A zadarmo to nebude!


Opravy za všechny prachy

Sídlo je historickou památkou a každý zásah do budovy ze 17. století musí schválit Komise historických budov a památek pro Anglii. Měnit se bude střecha, elektrické rozvody i vodovodní síť. Navíc je v případě tak vzácné stavby pracovat jen s nejkvalitnějšími materiály. Zkrátka a dobře, britští daňoví poplatníci za bydlení mladého páru "vysolí" 4 miliony liber, což v přepočtu činí 138 milionů korun. Vybavení paláce si ovšem Kate s Williamem budou hradit sami.

Přečtěte si
andrea68
16. 8. 2014 • 18:23

Kam se hrabou na naše vyžírky, kteří to skutečně tahají z našich kapes.

sutton
22. 7. 2014 • 16:27

Co si opravi jak opravi nikoho nemusi zajimat kouknete na ceskou vladni smetanku .Tam se maji pracujici lide dobre ne jako v Cechach danovi poplatnici chcipaj hlady.Nevim kam blesk na ty pohadky chodi kdyz se ptam kolegu v praci Anglicanu kouukaj na me a o nicem nikdo nevi .....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.