Bratr Moniky (†36) vytáhl do boje a začal mluvit! Co na to matka Kramného? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Bratr Moniky (†36) vytáhl do boje a začal mluvit! Co na to matka Kramného?

Radmil obviňuje matku Petra Kramného ze lži.
Radmil obviňuje matku Petra Kramného ze lži. (Foto: Aha! - David Malík, Karel Kopáč, koláž Ahaonline.cz)

Jedinou osobou (kromě právniček), která v kauze Petra Kamného (36) a podivného úmrtí jeho manželky Moniky (†36) a Klárky (†8) vydává stále nová prohlášení, je vdovcova matka Irena. Její snaha obhájit syna, se nicméně zvrtla v obviňování jeho zesnulé manželky Moniky. Její bratr Radmil se však rozhodl bránit čest své sestřičky a začal mluvit.

„Jsem smutný a rozhořčený z opakovaného a veřejného osočování mé sestry, ke kterému se uchýlila matka Petra K.,“ napsal Radmil ve veřejném prohlášení. Podle něho Irena dělá z Moniky špatnou mámu a manželku kvůli obhajobě syna a zlehčení záhadné smrti v Egyptě. „Kdo může mít zájem »ospravedlňovat« smrt Moniky a Klárky? Snad jen ten, kdo ji zavinil, nebo ten, kdo jej chce chránit,“ zaútočil na kdysi spřátelenou rodinu.

Matka Irena vidí za problémy s Radmilem a jeho tatínkem Erichem peníze. „Volali jsme si a on mě obvinil, že mi jde jen o peníze,“ prozradila Aha!. A prohlášení Radmila jí přijde směšné. „Nebudu se k tomu vyjadřovat. To bych se tomu musela jenom zasmát, jsou to samé kraviny,“ řekla.

V čem se Radmil s matkou Kramného neshodnout?

Matka Kramného: Tvrdí, že se Monika Klárce nevěnovala, jak by měla. Že snad měla raději počítač.
Bratr Moniky: „O Klárku projevovala enormní zájem.“

Matka Kramného: „My jsme zaplatili hrob a všechno okolo.“
Bratr Moniky: Pohřeb i náhrobek platily rodiny napůl.

Matka Kramného: „Petrova sestra Lenka nedala do hrobu ani korunu a všechny nás podvedla! Dali jsme jí hrob s tím, že ho pak přepíše na Petra. To neudělala a místo toho ho přepsala na Radmila.“
Bratr Moniky: „On (Kramný) ani jeho matka se nezajímali o přepis nájmu hrobového místa. On měl jiné zájmy, jak vyšlo veřejně najevo.“ Radmil tím myslí, provalenou aférku Kramného s „kamarádkou“. K tomu také ještě následně řekl: „Téměř ještě ani nezvadly první květina na jejich hrobě a jejich manžel a otec se potajmu věnoval novým známostem se ženami.“





Autor:  ph,et

Přečtěte si
japome
9. 6. 2014 • 17:29

abcd.adcb
9. 6. 2014 • 15:25

A ty jseš sejný debil jako tvůj táta.

abcd.adcb
9. 6. 2014 • 15:24

Bratříček rádodajky Řiťmil, je také pěkný výkvět.

andystr
9. 6. 2014 • 13:41

V článmku je spousta nepřesností a překrucování, např.: 1. Nemyslím, že matka Kramného někde tvrdila, že se Monika Klárce nevěnovala, jak by měla. 2.V otevřeném dopise bratr Moniky neuvedl, že pohřeb i náhrobek platily rodiny napůl, ale uvedl že pohřeb platily obě rodiny napůl a jak to bylo s platbou za náhrobek, by se měl už P.K. také konečně sám vyjádřit. A tak je to se vším. Ach jo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.