Remundová odhalila tajemství netradičních jmen svých dětí! Na to byste nepřišli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Remundová odhalila tajemství netradičních jmen svých dětí! Na to byste nepřišli

Sabina Remundová s dětmi a maminkou Ivou.
Sabina Remundová s dětmi a maminkou Ivou. (Foto Aha! – Roman Souček)

Dcera herečky Ivy Janžurové (72) Sabina (40) vychovává s manželem Adamem Pitrou dvě děti – Vincenta a Adinu. Na dnešní dobu jsou to jména docela nezvyklá a herečka prozradila, proč padl výběr zrovna takto.

„Nevím, jestli to byla náhoda, podvědomí, nebo řízení osudu. Na jména jsem přišla já a z manželovy reakce bylo jasné, že už nezaváháme,“ říká Sabina v magazínu Glanc.

„Vzhledem k tomu, že můj manžel moc krásně maluje, pár lidí například napadlo, že Vincentovi jsme dali jméno kvůli slavnému malíři van Goghovi. A inspirací k Adině nebyla slavná česká herečka, jak si množí myslí, zatímco jiní se domnívají, že jde o spojení částí mého a manželova jména – Adam a Sabina,“ říká herečka.

Takže v poněkud zvláštních jménech není třeba hledat záhadu, ostatně herečka je jimi obklopena už od dětství. „Naše jména mi nikdy nezvyklá nepřipadala. Byla zkrátka naše. Možná nám přišla neobvyklá, ale zase ne exotická. Sabina byla maminčina vzdálená příbuzná, a jestli se nepletu, Theodora je obdobou slovenského Božidara,“ vysvětluje herečka původ sestřina jména.

„Co přesně maminku inspirovalo ovšem nevím,“ uzavírá Sabina.



Přečtěte si
ferdinand6
29. 5. 2014 • 23:31

Propagují ten nový seriál, kde hraje s Liškou a nic lepšího nevypotili, no.

dandova
29. 5. 2014 • 07:58

Necpěte nám jí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.