Finále České Miss 2014: Co jste v TV neviděli? Drama v zákulisí! Zranění a podivné čachry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Finále České Miss 2014: Co jste v TV neviděli? Drama v zákulisí! Zranění a podivné čachry

Dívky se snažily odreagovat všemožně. Třeba i blbnutím na chodbách.
Dívky se snažily odreagovat všemožně. Třeba i blbnutím na chodbách. (Pro Aha! - Herminapress.cz)

Výměna finálových rób, změna hlavního hudebního čísla, nekonečné otazníky kolem úlohy hvězdného hosta Sophie Lorenové (79) i zdravotní lapálie. Poslední hodiny před velkolepým finále České Miss provázel stres a honička.

Vše muselo být dokonalé a bez hybičky. I proto se do poslední chvíle vylepšovalo, co se dalo. Předá Lorenová korunku, nebo i šerpu? Bude za zpívajícím Karlem Gottem svítit pozadí takové nebo makové? Neměly by si dívky mezi sebou prohodit šaty, aby lépe ladily? A vydrží finalistka Nikola Buranská (21) celý večer v podpatcích? Takové otázky zněly včera odpoledne zákulisními chodbami Hudebního divadla Karlín. Do přímého přenosu zbývalo pár hodin.

„Takhle velké a prestižní akce s sebou přináší jistou míru nervozity. Tomu se vyhnout nedá. Nejvíce se ale snažíme o to, aby se dívky cítily dobře,“ prozradila jedna z asistentek v zákulisí. I přesto nastal krizový moment. „V největším stresu byla v jednu chvíli Gabriela Franková, na převlek ze šatů do kostýmů měla pouhé dvě minuty. To je šibeniční,“ řekla Nedělnímu Aha!. Důvod k nervozitě měla i Nikola Buranská. „Vypadalo to, že bude muset přijet lékař, aby Nikole palec umrtvil, nakonec to ale vydržela,“ dodala asistentka.

Podporu našly u zkušenější!

Finalistky přišla před zahájením galavečera podpořit i loňská vítězka Gabriela Kratochvílová (23). „Holkám moc držím pěsti, všechny jsou krásné a radím jim jenom to, aby byly samy sebou a nepropadaly panice,“ tvrdí Gabriela, které včerejším večerem krásné úřadování skončilo. Která z dívek ji nahradila a stala se tak novou Českou Miss nebylo do uzávěrky vydání jasné.



Autor:  kot

Přečtěte si
sona51
30. 3. 2014 • 19:48

Te lorenove je 100 let ?

inocenta
30. 3. 2014 • 13:07

Dívala jsem se kvůli Lorenové, ale záběr na ni fakticky nebyl zblízka řádný, z zdálky a pak ještě z větší dálky. Nedovolila asi, možná smlouva o vzdálenosti na metrsy. Bývalo známo,že vybírá fotky . tak jednu ze sta, které se směly zveřejnit. Ona je méně upravená dost ošklivá. Nutně potřebuje upravenou pyramidu na hlavě a obkroužené oči. Některé jsou trapné s těmi plastikami, je to jistě také i o inteligenci, když neumíš přijmout stáří.

mandat
30. 3. 2014 • 08:25

To byla zase uroven.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.