Finalistky České Miss 2014: Plazily se po sobě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Finalistky České Miss 2014: Plazily se po sobě!

Finalistky se do toho pustily pěkně zostra...
Finalistky se do toho pustily pěkně zostra... (Foto pro Aha! - Jan Tůma, koláž Ahaonline.cz )

Letošní finalistky České Miss o sobě tvrdí, že slovo rivalita je jim cizí. Naopak, prý se z nich staly nerozlučné kamarádky. Důkazem toho jsou i sexy fotky, na nichž se dívky osmělily k odvážným společným pózám.

Snímky, na kterých finalistky působí, že jsou si navzájem víc než jen dobrými kamarádkami, nafotily při společném soustředění na ostrově Mauricius.

Tam se také dobře poznaly. „Stala se z nás dobrá parta. Nejsme rivalky, a i když bychom pochopitelně každá ráda získala korunku, navzájem si přejeme úspěch,“ potvrdila deníku Aha! dívka s číslem 6 Kamila Bezpalcová (22).

A ostatní to jenom potvrzují. „Trávíme pohromadě spoustu hodin a teď, před finále, jsme prakticky pořád spolu. Některé dívky společně dokonce bydlí na hotelu. Jsem opravdu ráda, že je mezi námi tak hezká atmosféra, neumím si představit, že by to mělo být jinak,“ říká »čtyřka« Simona Dvořáková (19).

Jestli jim kamarádství vydrží i po sobotním finále, ukáže čas!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.