Sexy Gábina Kratochvílová: Na rande s lesbičkou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sexy Gábina Kratochvílová: Na rande s lesbičkou?!

Gábina dostávala nejvíc nabídek spojených s romantickou večeří.
Gábina dostávala nejvíc nabídek spojených s romantickou večeří. (Foto Aha! - Mária Rušinová, Jan Tůma a archív Gabriely Kratochvílové)

Sexy není jen pro muže! Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová (24) se za dobu svého kralování setkala s desítkami nabídek na rande a jedna z nich byla dokonce od ženy!

„Pozvání na schůzku nebo na večeři bylo hodně,“ svěřila deníku Aha! kráska, která se nikdy nenechala žádnou nabídkou zlákat. „Mám přítele Filipa, a tak jsem vždycky za pozvání poděkovala, ale nikdy jsem se s nikým nesešla,“ řekla Gábina a zároveň prozradila i nejkurióznější nabídku na rande.


„Napsala mi dokonce žena. Měla zájem se sejít a poznat se,“ práskla Gabriela. Přestože ji ženy nepřitahují, byla polichocena. „Potěšilo mě, že se líbím i stejnému pohlaví,“ řekla s úsměvem Kratochvílová, která je partnerovi Filipu Lašekovi věrná až za hrob.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.