Demonstrace za Trošku: Smutek, vztek a pár facek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Demonstrace za Trošku: Smutek, vztek a pár facek!

Stropnický sice sám hrál v mládí fotbal, ale práce s hokejisty ho bavila.
Stropnický sice sám hrál v mládí fotbal, ale práce s hokejisty ho bavila. (Foto Fénix Film, ara)

Smutek, vztek a pár facek! Ty by fanoušci populárního režiséra komedií Zdeňka Trošky (60) nejraději naložili organizátorům Českého lva, kteří ho o cenu připravili. Za krále komediální kinematografie proto vyjdou do ulic!

Česká filmová a televizní akademie, která uděluje Českého lva, totiž letos zrušila Cenu diváka za nejnavštěvovanější film. A tu by režisér s přehledem získal, protože Babovřesky loni přilákaly do kin přes 650 tisíc diváků.


Fanoušci se proto cítí podvedeni! „Všichni, kdo dokážou ocenit přínos Zdeňka Trošky, by se za něj měli postavit! Jeho kultovní komedie Babovřesky si to zaslouží,“ bouří se fanoušci na sociální síti, jejímž prostřednictvím svolali na sobotu před pražské Rudolfinum, kde budou »lvi« udíleni, protestní shormáždění.
Přestože se režisér od dění kolem Českého lva distancuje, demonstrace, na kterou jeho fanoušci plánují dorazit v maskách postav z Babovřesek, v něm vzbudila zvědavost. Režisér: To zírám...
„To snad ne! To zírám... Mám občas pocit, že jsem snad nepřítel státu č. 1,“ reagoval na zprávu o protestu fanoušků sám režisér. „Je to od nich sice hezké, ale já bych se na to ani nevyprd, jak by řekla Kelišová. Ať mě raději podporují jako doposud návštěvou kina,“ doplnil zaskočený Troška.

Ministr obrany Stropnický: Trénoval hokejisty
Kdepak Hadamczik! Hokejisty české reprezentace v komedii Babovřesky 2 trénoval herec a současný ministr obrany Martin Stropnický (56)! V roli kouče vedl například hvězdy ZOH v Soči Ondřeje Pavelce (26), Jakuba Voráčka (24) nebo i Jiřího Tlustého (25)!



Autor:  ina

Přečtěte si
johanka
22. 2. 2014 • 10:12

Mám ráda pana Zdeňka Trošku a moc si ho vážím. Je to čestný a poctivý chlap. Oba Svěrákové - otec se synem, se k takovému člověku nemohou ani postavit. Přeji panu Troškovi hodně zdraví a prosím, aby pro nás natočil ještě hodně pohodových filmů, které dokáže jenom on. A já Vám za vaše filmy vážený pane děkuji

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.