Sexuální dobrodruh Domabyl (93): O*ukal jsem 10 tisíc žen, mám rád jen chlupaté! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexuální dobrodruh Domabyl (93): O*ukal jsem 10 tisíc žen, mám rád jen chlupaté!

Jan Domabyl si potrpí na ochlupacené ženy.
Jan Domabyl si potrpí na ochlupacené ženy.  (reprofoto TV Blesk, American Apparel, koláž Ahaonline.cz )

Jan Domabyl se více než vším jiným proslavil počtem žen, které stihnul osouložit. Díky svému »koníčku« si dokonce přišel na pěkné peníze a ke konci sexuální aktivity se rozhodl trochu zabilancovat a prozradit, co se mu líbilo nejvíce.

Podnikatel a krotitel vášně Domabyl si na sexu postavil v Austrálii kariéru, napsal o něm i knihu, ale dožít se rozhodl v Čechách. Ačkoliv upocená prostěradla jeho postele zažila tisíce žen, za celý život byl ženatý pouze s jednou. Podle jeho teorie totiž muž, který spí s ženou pouze jednou a bez lásky, není vůbec nevěrný.

Jeho paní sice minulý rok zemřela, takže by se český Don Juan nemusel nějakou věrností trápit, ale už ho na podobné radovánky dostihl vysoký věk. „Už to nefunguje moc dobře,“ posteskl si Domabyl na TV Blesk. Jeho předchozí úspěchy mu už ale nikdo upřít nemůže, což dokazuje i poznávací značka MR.D. , jež dostal od syna.

Na staré časy vzpomíná seniorský náruživec nejraději, hlavně na doby, kdy ženské klíny obýval starý dobrý »bobr«. „Někdo má rád černý, někdo má rád blondýny. Někdo má rád velký prsa a já mám rád ochlupacené. Ale ony se všechny holí! Ale prý to přijde do módy zase. Jsem to teď četl,“ těší se sexuální dobrodruh.

Autor:  mpa

Přečtěte si
malavelka
11. 3. 2014 • 17:02

sežeňte si kníýku Sběratel sexu, on vám ji i rád věnuje. Dost se "dotvíte. Každopádně zakládal swingers kluby, prodával robertky a tak zná jen takový typ žen,které si pro něj k němu chodily a dle toho ženy soudí. Ií jeho žena byla snad dost podivná, každopádně jí nevadilo co on dělá a dokonce ho podporovala. Jí se líbil herec Josef Bek a Oldřich Nový/ i o tom vyšla knížka "Poslední láska Oldřicha Nového"/ Vydělal opradu velké prachy. Měl rolls royce a mohl by vyprávět, protože měl styky s herci, u nás se znal například i s KG.

illis
15. 2. 2014 • 18:29

A s tím se pan Domabyl vytahuje, to je spíše k politování . Jak napsala dannaa, opravdu také mi je starouše líto. Choval se spíše jako stroj .

dannaa
14. 2. 2014 • 08:04

Není umění osouložit desetitisíce žen. Doopravdicky milovat může člověk jen jednou,možná dvakrát za život. A člověk,který miluje,neudělá nic,aby zranil city milované/ho.Je mně tě starouši spíše líto.Nechtěla bych mít tak opotřebovaného muže.Brrrr.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.