VyVolení chrochtali blahem: Chlast, žrádlo a sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VyVolení chrochtali blahem: Chlast, žrádlo a sex!

Sex, alkohol a jídlo patří mezi největší záliby VyVolených.
Sex, alkohol a jídlo patří mezi největší záliby VyVolených. (Foto: reprofoto FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Po víkendovém vězeňském drilu přišla na řadu satisfakce ve stylu zábavy, který VyVoleným vyhovuje nejvíc. Papání, co hrdlo ráčí, ostřejšího pití jakbysmet a trocha té erotiky, aby bylo čím potěšit zraky. Pravda, přehlídka krasavic ve Vile nehrozí, ale Regina s glancem a zkušenostmi profesionální prostitutky celkem obstála. I když je pouze bývalá striptérka.

Oblíbené hrátky nikdy nezklamou

Jakmile se VyVolení dozvěděli, že budou opět moct nasávat a vystrkovat zadečky, hned se nálada ve Vile uvolnila. Děvčata sice mohla tančit jen pro jediného heterosexuála Honzu, ale Vladka dívčí křivky též neurážejí a Pavlína je dokonce ocení stejně jako každý jiný chlap. Stará čarodějnice Regina byla ze hry naštěstí omluvena kvůli francouzským holím. Tak hurá na to!

Rudý Honza bojoval s erekcí

Honzík nevěděl, kde mu (nejen) hlava stojí a střídal se u něj nefalšovaný ruměnec střídavě s rozpaky. Červenal, pokud se mu to líbilo, jako s Pavlínou, Reginou či Evou. Naopak lehce blednul, když se o něj začala otírat Romana nebo "veverka" Lucka s nastydlým močovým měchýřem.

Vladko vesele kopuloval a hrál si na vepříka

Hrátky si evidentně užíval Vladko, který při Evině tanci ryčel jako čuník s výrazem retardovaného nebožáka. Dokonce naznačoval kopulaci s Reginou v tangách a boa nebo dokonce s Romanou, na kterou se vrhnul s nemenší chutí. Pavlína si určitě přišla na své, když jí nestyda Regina předvedla pravou autoerotiku, nebo na ní ohanbí vystrčila Lucka. Vládkyně nočních kabaretů

Královnou nemravnosti se, nikoli překvapivě, ukázala bývalá pracovnice podniků pro pány Regina. S pohledem vampýra, na vysokých platformách, spoře oděná i neoděná, předváděla své umění získané za léta profesní rutiny. Dokonce překvapila i převleky, a jestli měla některá z tanečnic opravdový sex appeal, byla to právě ona.



Přečtěte si
vojjaksvejk
6. 11. 2013 • 11:33

GAME OVER VO CO GO chápe zatím snad jenom Regina a Vladko tato dvojice se mohla na ty nové domluvit a hru potopit ale neudělala to )))) a hrají naplno každý sám za sebe Vlado to udělal po týdnu když mu došlo že Regina tam není jenom natrčená komparz ale je ve hře a Regina jako jedna z mála soutěžících již z minula pochopila co je hlavní a o co jde ve hře o 5 mega a odsedět si tam tuto hru jako Kačenka z VV 1 a nebo jí nechtít hrát a nechat se smluveně vypalcovat nelze. Hra musí mít spát být plná nečekaných zvratů a nikdo tam nesmí mít předem jistotu výhru či pocit favorita soutěže také je divácky nudné pokud je tam předem vypočitatelný soutěžící kterému diváci vidí při tomto psychologickém pokru do herních Karet a je předem vypočitatelná jeho tah . Odkaz na Wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/Regina_Holásková

jity
5. 11. 2013 • 19:33

Přima holt ukazuje mladým, že se dají vydělat peníze chlastáním, hulením a válením se na gauči. Žádný hákovat denně pěkně do práce a ještě na směny.

lyznik008
5. 11. 2013 • 17:47

Kdy už někdo konečně toto svinstvo zarazí.Tady jde o výchovu dětí a mládeže což je žalovatelné.Ředitel PRIMY by měl být hnán k zodpovědnosti.Tady už končí veškerá legrace a ti kteří tu sáhodlouze diskutují o něčem tak zvrhlém by měli vyhledat psychiatra.To už není normální.

tomas36
5. 11. 2013 • 15:49

Co je pravda? To jak Reginu v bulváru vylíčila moderátorka této soutěže Agáta Prachařová jako šlapku nebo to co tvrdí Regina- odkaz na Wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/Regina_Holásková že již několik let žije skromně v ateliéru a chatce u přehrady v Brně a věnuje se jenom malování obrazů a znovuzískání do péče usiluje a účast v této soutěži mohla vyřešit její problém z bydlením pro sebe a svou dceru ?Regina po dlouhém váhání a přemlouvání ze strany realizačního týmu VV svolila s účastí ve 4 sadě Vyvolených .Netušila však že si ji i tentokrát vychutná moderátorka tohoto ((((: pořadu Agáta Prachařová a to ne jenom Reginu což by bylo přijatelné a soutěžící tohoto pořadu svým podpisem smlouvy postupují jistá rizika negativní medializace a navíc se může jako dospělá osoba nějak bránit . To co se ale po té co moderátorka soutěže : Agáta Prachařová ,která jak určitě víte, navštívila o víkendu vilu reality show VyVolení 2013. Agáta zde natáčela Noční show, takže ve vile strávila pár hodin. Poté, co z vily odešla, zhodnotila jednotlivé soutěžící v rozhovoru pro bulvární server Extra.cz, pro který píše. Její rozhovor ve kterém doslova řekla Komu přeje výhru a o Regíně soutěžící o výhru ve VV 4 odkaz na : Agáta Prachařová o Regíně: ,,Je to ***,“ Odkaz na : http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/91711/zakerna-agata-ve-vile-byla-samy-usmev-pak-vsechny-po mluvila-ctete-co-rekla.html http://www.vyvoleni-2013.cz/vyvoleni-2013-agata-pracharova-o-regine-je- to-stetka/ Rozhovor pak k přineslo i několik bulvárních deníků v celé sérii článků o Regině. Například Blesk a AHA Odkaz na . VyVolené mámy předvedly striptýz: Co na to říkají jejich děti?http://www.blesk.cz/... A další Je s podivem kam až se dá zajít pro sledovanost této soutěže ,“ Moderátorka pořadu typu vyvolení než vypustí z úst slova typu to je Štětka si musí pokud není bez mozku uvědomit, že by moderátorka takového pořadu, kde se soutěží o 5 mega. měla být nestranná a taky si uvědomit

tomas36
5. 11. 2013 • 15:48

Souhlas ale vše má své meze které Agáta Prachařová moderováním této soutěže překročila (((((((((((

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.