Psychiatr Cimický varuje Bartošovou: Vaše dítě by mohlo nést degenerační prvky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Psychiatr Cimický varuje Bartošovou: Vaše dítě by mohlo nést degenerační prvky

Budou mít holoubci děťátko?
Budou mít holoubci děťátko? (Foto: koláž Aha!-online)

Bude Pepa Rychtář (55) tatínkem? Dokázala by mu ještě Iveta Bartošová (47) povít děťátko? Dvojice oblíbených komiků se neskrývá s tím, že pracuje na miminku. Pochopitelně taková představa zneklidňuje odborníky. Obávají se především pokročilého věku Džambule, následků nezřízeného pití a nadměrného užívání léků.

Po svatbě miminko

Iveta si už asi nepamatuje probdělé noci s kojencem Arturem, a tak má zase roupy a svádí Pepu, kde se dá. Přitom adopce by jejich touhy také řešila. Sociální pracovníci by však nejspíš byli proti. Přeci i Artura Štaidla (16) přisoudily úřady otci. „My bychom samozřejmě potomka chtěli, ale teď máme před sebou svatbu. Zkusili jsme si spolu žít a máme pocit, že nám to šlo a můžeme se zase o kousek posunout. Adopce není tedy v tuto chvíli na programu dne," řekl Rychtář pro Šíp.


Sofinka by mohla být postižená

Takové nápady však naprosto nedoporučuje básník, prozaik a psychiatr Jan Cimický (65). „V tomto případě je mnoho faktorů, které mohou ovlivnit vývoj plodu. Třeba věk a dlouhodobé užívání léků mohou mít za následek určité degenerační prvky," řekl. Takže oplodnění rizikové, adopce nemožná, ale Iveta si stále staví vzdušné zámky: „Jestli by se to podařilo, určitě to musí být holčička Sofinka," vymýšlí si ambulantní pacientka, která nedávno sotva utekla hrobníkovi z lopaty. Nebo na nepěknou operaci velké cysty a prasklý žaludeční vřed zapomněla?



Přečtěte si
svatadala
5. 9. 2013 • 07:32

Dejte už s tou bl-bou nánou I.B. pokoj. Nikdo to už stejně nečte, každému je lhostejná a jestli se uchlastá nebo zaseberaždí je všem fuk a ať si dělá co chce. Když zmizí ze světa...jeji problém, všichni si oddychnou. Nechápu jak se z normální ženské stane taková bl-.bka.

alex0800
3. 9. 2013 • 15:15

Lepší degenerativní než satanistické ;-) Podívejte se na George v UK

ho.no
1. 9. 2013 • 22:04

Dokázala by mu Iveta Bartošová povít děťátko...

alzbeta59
1. 9. 2013 • 00:21

Degenerační prvky by me snad ani neprekvapily. Vzdyt jeden Rychtuv syn degeneracni prvky vykazuje uz od pohledu. Tam se to snad dedi z otce na syna. Tihle dva radoby "komici" by se vazne uz dal mnozit nemeli. Doufam, ze se jim to nepovede, uz jenom proto ze by mi bylo desne lito toho ditete. Rodice jako tyto dve zkrachovale existence si snad nikdo vazne nezaslouzi. š

illis
31. 8. 2013 • 22:03

Násilníkovi svěřit dítě do výchovy, ani omylem. Ten už je tak provařenej, že bych měla obavy i o plyšáka na otomanu . Rychtář může adoptovat slona v ZOO a přispívat několik let na jeho krmení, tam bych obavy neměla .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.